Учители

Учителите в „Alex Academy” са млади, амбициозни и динамични преподаватели по математика и български език и литература.

Успехът на Вашите деца за тях е гаранцията за добрия процес на усвояване на учебния материал в различните класове.

В школата учениците имат възможност да се подготвят за профилирани училища след 7-и клас, за входни и изходни тестове , както и за постоянно поддържане на нивото в училище по двата предмета. Много важно качество на нашите учители е, че те умеят да предадат практически теорията чрез различни тестове, методологически игри, стимулиране на самоподготовката на децата, както и конкретни техники за усвояване и разрешаване на задачи, трансформиращ преразказ и т.н.

Александра Янкова

Управител на школата и преподавател по математика

Управител на школата и преподавател по математика

Александра Янкова е преподавател по математика с над десетгодишен опит в обучението на ученици в извънкласна форма. Завършила е Технически Университет София с първа специалност “Комуникационна техника и технологии” и втора специалност “Педагогика”. Tя посреща и изпраща своите ученици с усмивка и умело ги води по трудния път към успеха. Доказателство за професионализма й са резултатите, които те показват и на матурите, и в училище.

Ваня Попова

Учител по математика

Учител по математика

Ваня Попова е завършила Технически университет – София  с първа специалност  „Комуникационна техника” и втора специалност „Педагогика”. Доброто образование, което тези две специалности й дават, гарантира и високите резултати, които тя постига в своята работа с децата от школата. Tя е съсредоточила професионалното си развитие единствено с работата с учениците от „ Alex Academy”, а това я представя като желан от родителите специалист и обичан учител.

Симона Стоилова

Учител по математика

Учител по математика

Симона е  завършила СУ”Св.Кимент Охридски” специалност “Математика и Информатика”. Tя посреща и изпраща своите ученици с усмивка и умело ги води по трудния път към успеха. Доказателство за професионализма й са резултатите, които те показват и на матурите, и в училище.

Ваня Кралева

Учител по математика

Учител по математика

Ваня Кралева е учител, който ще подготвя Вашите деца – за матурите след 7-и и 12-и клас, но ще ги стимулира и за постигане на високи резултати по предмета в училище. Завършила е специалност „Математика” с педагогически профил в СУ „Климент Охридски”. Преподавала е в Софийска Професионална Гимназия „Джон Атанасов”, гр. София. Ваня е не само лъчезарна, с което печели симпатиите на учениците, но и много организирана, уверена в своите познания и методика на преподаване – а резултатите са налице, всички ученици учат в желаните от тях училища.

Мария Петрова

Учител по български език и литература

Учител по български език и литература

Мария Петрова е учител по български език и литература в „Alex Academy”. Завършила е специалност „Българска филология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Била е учител по български език и литература в 144 СУ “Народни будители”, както и класен ръководител на 6-ти клас.

Сузана Лапантова

Учител по български език и литература

Учител по български език и литература

Сузана Лапантова е учител по български език и литература в „Alex Academy”. Завършила е специалност „Българска филология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Преподавала е във френската езикова гимназия.

Теодора Арсова

Учител по български език и литература

Учител по български език и литература

Теодора Арсова е учител по български език и литература в „Alex Academy”. Завършила е специалност „Българска филология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.